Akkavalta

Meillä on nyt omassa laumassa akkavalta. Arwen, eli tutummin Myy, jäi sitten lopulta meille kotiin kun minut onnistuttiin ylipuhumaan, joten pojat jäivät nyt alivoimaan 😉

AzuraPari viikkoa sitten lähti Azura eli Alli omaan sijoituskotiinsa Valkeakoskelle, Merjan sekä kultsu Netan ja kissa Misun kaveriksi. Aika näyttää sitten, käytänkö jatkojalostukseen kumpaakin tyttöä, vain toista vaiko en kumpaakaan. Kaikki riippuu tietysti siitä miten asiat lutviutuvat terveysseikkojen osalta ja millaisia kummastakin tytöstä lopulta kasvaa ja kehittyy.

_DSC_8011Myy on ollut tosi reipas likka ja kuuleman mukaan myös Alli. Olen kyllä toistaiseksi ainakin saanut olla ylpeä ensimmäisestä kasvattipentueestani, ja on fiilis että jotain on tullut tehtyä ainakin oikein.

Myy suhtautuu avoimesti uusiin asioihin, menee tervehtimään reippaasti vieraita ja vaikka jotain vähän pelästyisikin niin palautuu nopeasti ja menee heti tarkistamaan asian. Mutta harvemmin edes pelästyy. Likka pitää pojille jöötä ja on parhaita kavereita Sivi-kissan kanssa. Autoilu sujuu hienosti torkkuen ja hihnassakin kävellään mielestäni verraten hienosti. Matolääketabletit Myy popsii tuosta noin. Pesun jälkeistä harjausta meidän pitää vielä vähän treenata – takkujen selvittely ei ollut neidille kauhean mieluista 😛

Nipsua on vaivannut jalkamurheet ja luulen että se peilaa myös vähän Nipsun käytökseen myytä kohtaan. Ajoittain Nipsu on tosi ärhäkkänä tytölle, toisinaan taas sietää ihan hyvinkin. Rokotuksilla kun käytiin Nipsun kanssa niin pyysin lääkäriä tsekkaamaan oireillutta oikeaa takajalkaa. Reagoi voimakkaasti kun venytetään lonkkaa taakse ja koko oikean puolen lihaksisto takaa tuntuu jotenkin ”erilaiselle”. Nyt on Nipsulle kolmen viikon päähän varattuna fyssari, ja koitan saada ajan myös osteopaatille. Katsotaan sitten miten edetään. Kovin jäykkä poika on, etenkin kun on maannut pidempään ja lähtee liikkeelle. Hitaassa liikkeessä peitsaa, ja hypätessä siirtää takaosan painon kokonaan vasemmalle puolelle. Hyppääminen ei selkeästi myöskään aina ole kovin mieluista puuhaa. Toivotaan että saadaan Nipalle apua ja että kyse ei ole mistään kovin vakavasta.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s